kjøkkenutstyrkjøkkenutstyr

Utgående serviser

Fra tid til annen vil enkelte av våre serviser utgå, og det finnes det forskjellige grunner til. Noen ganger er dette informasjon som kommer fra produsenten direkte, andre ganger så er det vi selv som tar denne avgjørelsen for å få plass til nye, spennende serier.

 

Under kan du se hvilke serviser som ikke lenger vil være mulig å få tak i. Merk også at enkelte serier fremdeles vil være tilgjengelig, men med et mer begrenset sortiment enn tidligere. Noen deler vil også gå over til å bli bestillingsvare – eller kun være tilgjengelig hos produsent.

Serviser som utgår

Porsgrund-servisene MärthaMaxistrå sort og Saturn vil ikke lenger produseres, og dermed heller ikke være mulig å få tak i lenger. Du kan se hva som gjenstår på nettlager ved å klikke på de aktuelle navnene. Du kan også kontakte din nærmeste butikk for å høre hva som gjenstår på lageret lokalt dersom du har et ønske om å supplere. Kontaktinfo per butikk finner du her.

 

Porsgrund-serviset Zeleste vil fortsatt produseres, men utgå fra vårt sortiment. Zeleste vil fortsatt kunne fås kjøpt hos andre distributører, og hos produsenten selv.Enkelte deler utgår

Hva gjelder øvrige serviseserier fra Porsgrunds Porselænsfabrik, så vil enkelte deler bli tatt ut av produksjon – men et fast standardssortiment vil fremdeles være mulig å få tak i både her på CG.no og i våre butikker. Har du spørsmål om utgående serier, enkeltdeler eller annet er du alltid velkommen til å sende oss en melding.

 

Skriv en e-post til oss på [email protected] eller send oss en melding på vår Facebook-side. Vi hjelper deg mer enn gjerne med det du skulle lure på!

 

På jakt etter nytt servise? Les våre 8 gode tips før kjøp!


Se flere serviser


Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon
SKU blogg-utgående-serviser
© Christiania Glasmagasin AS